CSODABOXOK


A TITKOS CSODABOX

DADO XX VIKO

Mitől különleges ez a csodabox?
Attól, hogy a tárgyi ajándékok kibontása egy 1 órás élménnyé válik a csomagba rejtett kedves kalandjátéknak köszönhetően!
A titkos csomag 6 db általam makramézott és varrott terméket, valamint egy játékot rejt játékleírással, térképpel! A Csodatérkép segítségével fedezzétek fel DADO Csodavilágát, fejtsétek meg a termékekhez vezető rejtvényeket és a megfejtéseket követően bontsátok ki az ajándékokat! 
Ez a csupa kedvességgel teli ajándékdoboz egy barátommal való együttműködésnek köszönhetően született meg, aki a teljes játékot tervezte, illusztrálta!

A termékek fixek, nem választhatók! Amit garantálok: egytől-egyig gyönyörűségesek és nagy-nagy gondoskodással, szeretettel készítem őket!
FIGYELEM! A termékekről az AJÁNDÉKOZÓ tájékoztatást kaphat, azok csak az AJÁNDÉKOZOTT számára titkosak!
A játékunknak köszönhetően a gyors ajándékbontás helyett egy egyórás élmény lesz az ajándékozásból!

Kétféle színvariációban kérhetők a titkos termékek: a GAIA kollekció OIL (fekete) és AIR (natúr) színeiben! (Görgess lejjebb a palettáért!)

A termékek készítője: DADO
A kalandjáték készítője: VIKO
A dobozról további részleteket a termékleírásnál találhattok! Ehhez kattintsatok a "megveszem" gombra!
FIGYELEM!!! AZ ÜNNEPEKRE EZ A CSODABOX ELŐRENDELHETŐ! A BOXOK EGYSZERRE, A DECEBER 16-I HÉTEN KERÜLNEK FELADÁSRA!!!!!

GAIA CSODABOXOK

HOME DECOR CSODABOX

KIEGÉSZÍTŐ CSODABOX

BABAVÁRÓ CSODABOX

A GAIA kollekció csodacsomagjait azért alkottam meg Nektek, mert egyre többen választottátok ajándékba a termékeimet az elmúlt időszakban! Az általatok legjobban kedvelt és ajándékba választott termékeket összepárosítottam csomagokba, s így kedvezményesen juthattok hozzá a csodákhoz egy gyönyörű szeretetcsomagolásban! Tökéletes ajándékok születésnapra, karácsonyra, babaváró buliba. A csomagokat a GAIA kollekció színeiben kérhetitek, azaz: fekete, zöld, natúr, homok és barna színekben.
Íme színpaletta: