KORONAVÍRUS PROJEKT

Szeretetcsomag

Van egy kedvenc patikád? Orvosod? Ápolónőd? Vagy egyszerűen csak szeretnéd te is támogatni azokat, akik most minden nap veszélynek teszik ki magukat és egészségüket a mi érdekünkben? Küldj nekik kézzel készített maszkokat tartalmazó szeretetcsomagot velem, személyes üzenettel! Így tett Melitta is, aki a csomag elkészíttetésével engem is támogatott, amelyért nagyon hálás vagyok! Minden maszkra makramé "szerencsecsomó" is kerül.

 
 
 

Maszk támogatói összeg

Dóri azt mondta nekem: szeretném átvállalni 5 fő maszkjának anyagköltségét! Fanni a koraszülött intenzíven dolgozik gyerekorvosként, üzenetében kifejtette, hogy el vannak keseredve, hogy nincs maszkjuk és szeretnének segítséget kérni. Dóri felajánlása hozzájuk került.
Ez ihlette a következő opciót: ha szeretnél csatlakozni és támogatni a maszk projektemet, létrehoztam egy "maszk támogatói összeg" terméket a webshopban, ahol 1500 Ft-osával tudsz támogatni. Tedd a kosárba, lépj a kosárhoz és a kosárnál válaszd ki az általad preferált "mennyiséget". Ezáltal Te is hozzájárulhatsz ahhoz, hogy újabb és újabb olyan fő részére készülhessen maszk, akiknek most a legnagyobb szüksége van rá. 
A támogatói összegből készített maszkokra rákerül majd a neved is. Köszönöm Mindannyiuk nevében!

A maszkokról

A maszkok nem orvosi maszkok! Duplaréteg pamutvászonból készülnek, és baloldalt mindegyik tartalmaz egy zsebet, amelybe zsebkendő vagy orvosi maszk csúsztatható a védelem fokozása érdekében! Nagyon fontos a textil maszkok rendszeres tisztítása, fertőtlenítése! Kézi mosást követően gőzöljétek át vasalóval őket! A maszkok gumija fix méretezésű, kérlek, ezt igazítsátok egyénlieg az arcotokra akár egy plusz csomó segítségével. Minden maszk gumiján található néhány makramécsomó, amely fő profilomat jelképezi, s amelyre én egyfajta "védőszentként" tekintek. Hiszem, hogy vigyázni fog rátok a nehéz pillanatokban. Vigyázzatok magatokra mindannyian és írjatok nekem bátran üzenetet a maszkokkal kapcsolatosan! A maszkok webshopban nem rendelhetők!


#DADO arcmaszk választható opciók


Az Instagram oldalamon naponta friss információkat olvashattok a maszkokkal kapcsolatosan,
valamint a vírus ideje alatt próbálok megosztani sok pozitív tartalmat, energiát veletek!