TOP 5 makramé ajánlat 2021 tudatos menyasszonyainak


Helló Tudatos Menyasszonyok!!!

Szeretnétek belecsempészni a Nagy Napotokba a makramé világát?
Most elhoztam Nektek az én TOP 5-ös ajánlatomat a DADO termékekből!
Lássuk sorban őket! 

DADO eskuvo menyasszony makrame ajanlatpng

1. Makramé esküvői dekoráció

A fenntartható esküvők jegyében többféle opciót is nyújtok Nektek a 100%-ban újrahasznosított, természetes pamutfonalakból alkotott makramé dekorációimmal:
  • Egyrészt kérhettek egyedi tervezésű díszt tőlem, amelyet megtarthattok az esküvő után és amely a hálószobában felakasztva a legcsodásabb napotokra emlékeztet majd Titeket minden nap!
  • Másrészt pedig vannak olyan bérelhető dekorcsomagjaim, amelyben a nagyobb makramé dekorok mellé kisebb díszeket is adok Nektek (például mécsestartókat, vázákat, girlandot és székdekort), hogy egy hangulatos fotósarkot, boldogságkaput tudjunk belőlük alkotni! 
    A bérelhető csomagokhoz minden alkalommal egyedi ajándékot is készítek a párnak.
2019-es BOHEMIAN WONDERWEDDING fotósorozatunk bérelhető dekorcsomagja 
DADO makrame fenntarthato eskuvoi dekorpng
A dekorcsomagokkal kapcsolatosan itt tudtok érdeklődni!

2. Makramé menyasszonyi cipő

Egy makramézott csodasaruban az a legjobb, hogy nemcsak az esküvőtökön viselhetitek, hanem akár egész nyáron! A 2019-es AFRIKA styled shootunkban Bálint Sára álomszép bohém menyasszonyi ruhájával párosítottuk, így rögtön kaptok is egy inspirációt arra, mivel érdemes viselni ezt az aprólékosan csomózott csodát, ami természetesen újrahaszonsított pamutfonalakból készül!

Nézzétek meg az AFRIKA kisfilmünkben a ruhát és a sarut együtt : https://vimeo.com/367749079

DADO makrame menyasszonyi cipopng


3. Makramé menyasszonyi ruha

Ha tudatos menyasszonyok vagytok és törekedtek arra, hogy "fenntartható esküvőtök" legyen, akkor a 2021-es évben már az általam csomózott csodában is kimondhatjátok a boldogító igent, melyet 100%-ban újrahasznosított, természetes prémium pamutfonalakból alkotok! 
Minden darab egyénre szabva készül, a személyes konzultációkat, méretvételt pedig a budai vár lábánál található álomszép új showroomunkban, a WEDDING SHOWROOM-ban tartjuk!
Az alsó ruha a képen látható darab alá BORIANA tervezésében készül el. Egyébként a ruhához csodásan passzolnak a fotósorozatunkban is megjelenő Lógó gyurmafülbevalók, ezek a darabok pedig szintén az esküvőtök után is viselhető csodák.

DADO makrame menyasszonyi eskuvoi ruhapng
Érdeklődés ruhával kapcsolatosan, bejelentkezés a showroomba konzultációra itt!

4. Makramé menyasszonyi hajdíszek

IMÁDOM készíteni ezeket a csodákat! Külön élmény számomra, hogy ha valaki a hajdíszeimet viseli és ránézek, mindig az jut eszembe: wow, mintha egy görög istennőt látnék! Ásvánnyal díszítve igazi kuriózum! A jobb oldali képen látható csodák a WHITE kollekcióm darabjai.

Kérjetek árajánlatot egyedi fejdíszre vagy
próbáljatok fel velem néhány verziót a WEDDING SHOWROOM-ban! Bejelentkezés
DADO makrame menyasszonyi hajdiszekpng

5. Makramé menyasszonyi kiegészítők

Ha szükség van arra, hogy maszkot viseljetek az esküvőtökön, akkor csodás választás lehet a rosegold flitteres anyagból varrt maszkom, amelyet makramé "szerencsecsomókkal" díszítek. Sőt, ha különleges kiegészítőket is szeretnétek hozzá viselni, akkor a napkővel makramézott fülbevalóimat ajánlom. A napkövek mindig emlékeztetnek majd az élet napos oldalára - a házasság nehezebb pillanataiban is. Vagy válasszátok a rózsakvarc makramézott kristály nyakláncot, amely a tiszta szerelem jelképe.

DADO makrame eskuvoi menyasszonyi maszk ekszer kiegeszitopng


Ezen felül még sok-sok csodás kreatív ötletem van, hogyan tudjuk feldobni makramékkal a Nagy Napotokat akár dekorral, akár köszönő ajándékkal, akár kiegészítővel! Ha szeretnétek velem személyesen beszélgetni erről, találkozzunk a csodaszép WEDDING SHOWROOMBAN, ahol egyébként több szolgáltató munkájával is megismerkedhettek és Rékától, aki 6 éve esküvőszervezéssel foglalkozik, segítséget is kaphattok az esküvőtök minden részletének megszervezésében!

Egyeztessetek velem időpontot üzenetben Social Media oldalaimon keresztül vagy e-mailben!
info@dadoswonders.comA blogbejegyzésben felhasznált fotósorozataink és a csapattagokról bővebben itt tudtok olvasni:
- BOHEMIAN WONDERWEDDING
- AFRIKA WEDDING
- WHITE kollekció
- NO MATTER WHAT