TINYTRIP wedding ékszerkollekció fotózás DADO dekorelemekkel

Csodás feladat, amikor egy számodra kedves hazai alkotó felkér, hogy dekorelemekkel támogasd a legújabb kollekciójának fotózását... TinyTrip Petra különleges menyasszonyi üvegékszereit a szentendrei japánkertben kaptuk lencsevégre, szépséges modelleken. Boldog nap volt kedves, örömteli pillanatokkal! Köszönöm szépen Petra, hogy az én munkámat választottad!

1png

Bérelhető spirális macrame hintám idilli környezetben... elég vicces módon sikerült felapplikálnunk a gerendára, örök emlék marad számomra azt hiszem. :) 

2png

Natural Sentiments Niki csodás fotóit láthatjátok ebben a fotósorozatban! Meg kell mondjam, külön öröm volt a nap során számomra, hogy találkozhattam Nikivel, már régóta figyeltem a munkásságát!

3png

A hinta mellett kisebb dekorelemeket is vittem magammal! Az egyik hosszú asztali futómat például a fotózás alkalmával "szőnyegként" használtam fel, ahogy a képeken is láthatjátok. Nagyon szeretem ezt a macrame termékekben, hogy egyetlen termék többféleképp is felhasználható, csak a kreativitásunkon múlik az egész. :)

4png

A macramezott párna és a macramezott, festett üvegek tökéletes harmóniája Niki fotóin is átjön. Aki szereti a letisztult dekorelemeket, azok most minden bizonnyal szerelembe estek.

5png

Hálás vagyok, hogy ezzel a csodás nappal és kedves emlékkel gazdagodtam; felemelő érzés, amikor a márkámnak ilyen dolgokat köszönhetek!!!

Köszönöm szépen Petra a közös élményt!


Szeretnéd, hogy a te fotózásodon is én dekoráljak? Keress bizalommal! Rengeteg csodás kiegészítőm van és imádok kis DADO moodszigeteket alkotni a fotókhoz!