NUNOCA // A NOSZVAJI HOTEL & GLAMPING CSODABOLTJA • AVAGY HOL TÖLTSD A SZABADSÁGOD IDÉN NYÁRON...

A koronavírust és a karantén időszakot mindenki másképp élte meg... A Noszvaji Hotel & Glamping csapata például fejébe vette, hogy a #vegyélhazait szellemiségében megnyitja első önálló design üzletét, ez a NUNOCA, avagy "nyunyóka", amely épp a mai napon, július 1-jén nyitotta meg kapuit!

nun_test2png

Mivel "nyunyóka bármi lehet", ezért igen széles a paletta, amely az új csodaboltba betérőket várja!
A bolt ötletgazdái által kiválasztott izgalmas és igazán quality hazai tervezői gárda csodálatosabbnál csodálatosabb termékekkel készült a környéken kikapcsolni vágyók számára. Ráadásul ami közös, hogy mindannyian szem előtt tartjuk a fenntarthatóságot és a természetes alapanyagok használatát!

Nézzünk közülük csak gyorsan párat, akik eddig bemutatásra kerültek a bolt oldalán!
Velük már biztosan találkozhattok:
- ELYSIAN - álomruhái
- Apacuka ceramics - kerámiacsodái
- Manera - természetes alapanyagokból alkotott táskái
- Dreaming Threads - elképesztő precizitással készített fali szőnyegei és párnahuzatai
- Tinytrip GlassArt - üvegékszerei és üvegdekorációi
(Bővítem majd a listát, ahogy a bolt oldalán is frissülnek a tervezők!)

4png

És hogy mi az, amit tőlem megtaláltok ezen a különleges helyen? Szinte a teljes PHOENIX kollekciót, valamint annak új, kiegészítő termékeit! Közel 60 csoda vár rátok, amit egytől egyig prémium, újrahasznosított pamutból előállított fonalból és természetes textilekből alkottam. Nagy-nagy szeretettel, gondoskodással és boldogsággal csomózgattam és varrtam Nektek itthoni műhelyemben őket! Remélem, szeretni fogjátok mind, a termékkategória elég színes lett! ;) Divattermékek mellett home decor csodákat is találhattok, ráadásul a babatermékek is fókuszt kaptak, ezenkívül pedig egy különleges, egyedi tervezésű makramé installáció várja még az odalátogatókat. És minden bizonnyal a jövőben érkezni fog még hasonló munka, de erről később... :)

Ahogyan a NUNOCA üzletet is a karantén időszak ihlette, úgy a bolt ötletgazdái által kiválasztott PHOENIX kollekciómat is, mely a karantén utáni újjászületést hirdeti több aspektusból.
A kollekció szellemiségéről itt olvashattok:
http://dadoswonders.com/hu/kollekci%C3%B3k/phoenix

(Egyébként jelenleg konkrétean itt találhattok meg tőlem a legtöbbféle terméket!) 

phoenixpng

De miért is olyan zseniális ötlet ezen a helyen egy designbolt? Mert aki idén nyáron úgy dönt, hogy  az elmúlt hónapokra való tekintettel inkább biztonságosan és belföldön nyaralna (támogatva ezáltal egyébként a belföldi turizmust is) annak tökéletes opció Noszvaj gyönyörűséges és nyugodt környéke! A Noszvaji Hotel & Glamping Magyarországon egyedülálló szolgáltatásokat nyújt a glampingezés avagy luxuskempingezés terén. Található itt hajózási konténerből kialakított szálló, modern jurta vagy buborékszálló is, melynek fekhelyéről a csillagos eget kémlelhetitek!

2png

Egyébként a szállás esküvők szervezésére is fantasztikus opció, dolgozik ezen is a helyi csapat, érdemes csekkolni a Baloghgyerekekweddings oldalukat, álomszépek a munkáik!

3png

Egyszómintszáz, a Noszvaji Hotel & Glamping szálló csapata igazán kreatív és kimaxolja a szállóban rejlő lehetőségeket! Ha nem mentek idén nyáron külföldre, de kikapcsolódásra vágytok, akkor mindenképp érdemes ellátogatni ide, márcsak a sok fantasztikus hazai munka megcsodálásáért is! A szállót és a szállóban nyitott csodaboltot itt találjátok: 3325 Noszvaj, Síkfőkút út 5-7.

Azért is imádom, mert teljességgel egybecseng a márkám gondolatiságával, azzal, ami nap mint nap motivál a munkában:

THE ARTIST BELIEVE IN A COLONY WHICH WOULD LOVE TO LEAVE THE instant tech-WORLD BEHIND TO LIVING IN NATURAL COUNTRIES AND TAKE CARE OF THE REAL NATURAL VALUES THIS IS WHAT INSPIRE THE UNIQUE PIECES and collectionspng

NUNOCA: https://www.facebook.com/nunocashop/