MIRE HASZNÁLHATOD A MAKRAMÉ CSODAÜVEGEKET?

A befőttes és egyéb üvegek újrahasznosítása nagyon jó érzéssel tölt el engem. Pláne, hogy a makramézásnak köszönhetően szuperegyszerűen csodaszéppé lehet őket varázsolni; és a korábban kidobni kívánt üres üvegből olyan különleges dekorációs tárgyat kapunk, ami bármely helyiséget zseniálisan feldob!
De nézzük csak, mi mindenre használhatunk például egy újrahasznosított üveget...

1. Mécsesek
Az első tippem nektek a mécsestartó. A kis mécses fénye megvilágítja a mintát, s az kivetül a falra, asztalra! Csodahangulatos; csak imádni lehet az őszi borongós, melankólikus estéken! Egyébként, ha van valaki, aki tart a lángtól; fényfüzérrel épp ugyanolyan szépséges!

2. Váza
Vázaként is tökéletes, akár a konyhaasztalon, akár a nappaliban! Tehettek bele szép őszi szárított csokrot vagy friss virágot! 

3. Tollak
Még az irodai asztalodat is feldobhatod vele, ha az üvegbe a tollaidat, vonalzódat, egyéb szükséges eszközeidet teszed. Tuti, minden munkatársad ezt fogja csodálni! :) Gyerekek íróasztalára is szeretettel ajánlom, például színes fonallal készítve még a szobájuk falszínéhez is passzolhat! (Ehhez kérd tőlem a színes fonalpalettámat üzenetben!)

4. Sminkeszközök
Bizony, a fürdőszobában is remekül kihasználható, ha a sminkecseteket, kedvenc rúzsokat, spirált, krémeket teszitek bele. Maga a csoda!

5. Függesztés
Ha szeretnétek, a dekoron túl egy akasztót is kaphat az üveg, így akár le is tudjátok lógatni egy gerendáról vagy akár a plafonról... úgy is zseniális!

#Egyszómintszáz - ne dobjátok ki az üres üvegeket, tisztítsátok meg őket, és ha behozzátok nekem a ZANI store Budapest-be, akkor a saját üvegetekre készítek nektek makramédekort. Ráadásul, a behozott üvegért még kedvezményt is kaptok a végső árból!

blogpng