MAKRAMÉ CSODAPÁRNÁK AZ ŐSZI KUCKÓZÁSHOZ - ITT AZ ÚJ PÁRNAHUZAT KOLLEKCIÓM!

Van úgy, hogy valamit nem is tervezel, egyszercsak jön egy gondolat, és nem hagy nyugodni addig, amíg meg nem valósítod... Ilyenkor varrok, csomózok akár éjszaka is; így készült a teljesen random, makraméval díszített párnahuzat csodakollekcióm is, ami annyira feldobja a legunalmasabb kanapét, hogy még én sem hiszem el!:)
De hogy mi is az extra turpisság ezekben a csodákban??? Nézzük csak...

1.: Exkluzív anyagok
Egyrészt a legkülönlegesebb anyagokat választom ki a huzatok alapjához; minőségi olasz, spanyol és török anyagok vannak a műhelyemben.

2.: Dolce&Gabbana a kanapédon
Ami a kuriózum, hogy jelenleg egyetlen egy darab eredeti Dolce&Gabbana anyagból is varrtam nektek csodahuzatot, made in Italy! Ye! 
Ránézel és valahogy érzed, hogy ez bizony más, mint a többi homedecor termék. Ez bizony nem IKEA párnahuzat! 

3. Limitált darabok
Figyelem! Limitált minden egyes makramé csodahuzat! Amikor épp van készleten a ZANI-ban, vagy a webshopban, akkor tudtok lecsapni rájuk! Viszont ígérem, ha bejön nektek ez a mini kollekt, rendszeresen fogok hozni különleges anyagokat és töltögetem majd fel nektek őket!

4. Lehúzható róluk a makramé dekor? Hogy mi?
Bizony, bizony. Az új párnahuzatokhoz a könnyedebb tisztítás és variálhatóság miatt nem varrtam hozzá a makramé dekort. Úgy készítettem el, hogy könnyedén le tudjátok húzni róluk, így akár külön is használhatjátok a huzatot!
A huzatok mehetnek a mosógépbe, a makramézott dekort viszont kézzel öblítsétek át! A fonalak picit össze fognak ugrani, de cseppet se aggódjatok, szépen óvatosan húzkodjátok meg őket a mosás után, rugalmasak, nem lesz bajuk!

Ha imádsz otthon kuckózni, az olvasósarokba vagy a kanapéra kötelező darab. Tuti minden vendéged irigykedni fog, mikor meglátja! Ráadásul még azt is elmondhatod, hogy 100% handmade, slow homedecor.

 
Imádod őket?
Katt a webshopba és szerezd meg a kedvenced!

http://dadoswonders.com/store

coverekpng