Ilyen volt az első DADO XMAS POP-UP...

Milyen volna, ha létezne Magyarországon egy DADO csodabolt? Ezt érezhették és élhették át azok, akik ellátogattak december első hétvégéjén a Wedding Showroomba. A január óta a márka "bázisaként" szolgáló showroomot 3 napra átvarázsoltam és december 3-4-5-én megnyitott az első DADO POP-UP store. A nyitás előtti pillanatokról Karczag Dániel, a showroomunk fotósa készített gyönyörű képeket, ezekből hoztam el most Nektek a kedvenceimet! 

DADO wedding showroom xmas pop up31png

December 3-án 16:30-kor nyitottuk meg a kis csodaboltot; amelyet egészen kora reggeltől nyitásig csinosítottunk. Ünnepi illatban, Hungaria pezsgővel és PANNI Cakes mini süteményekkel vártuk az érkező vendégeket egy kedves alkotótársammal, Czirbuly Emesével, a CZIRIBU tervezőjével, akinek nagyon sokat köszönhetek a pop-up napok levezénylésében. Muszáj megemlítenem, hogy PANNI a márkához igazította a kis sütemények koncepcióját, így a mini muffinokat marcipán fonalak díszítették! Imádtuk mi is és a vendégek is!!!

DADO wedding showroom xmas pop up29png

A vásár során érkező vendégek felpróbálhatták a MYTHOS kollekcióm varrás és macrame fúziójával alkotott fonalruháit; mind a nyári, mind az októberi divatbemutatón látott exkluzív #bridal darabokat! Azoknak, akik a helyszínen leadták rendelésüket bármelyik ruhadarabra, 15% kedvezményt biztosítottunk. 

DADO wedding showroom xmas pop up30png

DADO wedding showroom xmas pop up27png

Minden egyes ruhadarabot egy-egy görög istennő ihletett, az istennők karakterleírását pedig a ruhákra csiptetett kártyákon olvashatták el a vendégek. A vásárlók több szempont alapján is választhatnak maguknak csodaruhát: 
 - az istennő karakterjellemzése alapján - ha tudnak vele azonosulni
 - horoszkóp alapján - ha a horoszkópjuk egyezik a ruhát ihlető istennő horoszkópjával
 - ruha jellege alapján - felkötözhető "istennő" ruha vagy top, boleró, mellény, szoknya, vállpalást, köpeny és rövidebb vagy hosszabb egyberuha alkotja a kínálatot
 - mintázat alapján - ki épp melyik mintázatba szeret bele, melyek egyébként utalnak az istennők karakterjegyeire is
 - szín alapján - a színvariációk szintén a görög mitológiához kapcsolódóan lettek elnevezve: olympos - égkék, cerberus - fekete, rhodus - púder rózsaszín, amphora - földszín, paestum - natúr és natúr aranyszálas - ezekben a színekben bármelyik csoda rendelhető!


DADO wedding showroom xmas pop up28png


DADO wedding showroom xmas pop up26png

Dekorációs termékek tekintetében igyekeztem a tudatosság és fenntarthatóság elveit is figyelembe venni, úgy ahogyan azt teszem már a márka indulása óta, azaz 2018 óta. Különböző méretű és formájú üvegeket haszosítottam újra egyrészt macrame technikával, másrészt pedig egy speciális eljárást követően festéssel. A festést megelőző eljárásnak köszönhetően a spanyol prémium festék tökéletesen megtapad az üvegen és valósággal kerámia hatása lesz az üvegeknek. A festéket több rétegben fújom fel, 24 órás száradási időket tartva, majd a 3. réteget követően a csodaszép DADO logó is felmaszkolásra kerül.

DADO wedding showroom xmas pop up25png

Az így elkészült üvegeket felhasználhatjuk az ünnepi asztalon vázaként, gyertyatartóként, mécsestartóként. Olyan színvariációkat választottam mind festékben, mind fonalban, melyek nemcsak karácsonykor, hanem egész évben megállják a helyüket otthonunk dekorációjában. Mert számomra nagyon fontos a kihasználhatóság.

DADO wedding showroom xmas pop up24png

A POP-UP-ra limitált ünnepi boxokkal készültem, mely ajándékboxokban hazai alkotók termékeivel kombináltam munkáimat. Greenway, BUKKI Candles, CZIRIBU és LÓGÓ termékeket rejthettek a boxok.

DADO wedding showroom xmas pop up22png

A POP-UP alkalmából zenei listákkal és filmnézéssel is készültem a vendégeimnek. Bizony ment a Reszkessetek betörők 1-2. is!  :) A zenei listákat pedig bármikor lejátszhatjátok a spotify csatornámon keresztül. Készült egy igazi karácsonyi zenéket tartalmazó lista és egy soul zenei lista is.

XMAS soul zenei lista itt: 
<iframe src="https://open.spotify.com/embed/playlist/2gwBmg2881aLJD8sMdOQ8q?utm_source=generator"; width="100%" height="380" frameBorder="0" allowfullscreen="" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; fullscreen; picture-in-picture"></iframe>

DADO wedding showroom xmas pop up23png

Limitált számban a MYTHOS kollekcióhoz készített görög istennők ihlette macrame ásvány karkötőkből is hazavihettek a vendégek. Ezen karkötők esetében úgy választottam az ásványokat, hogy azok kiemeljék, felerősítsék az istennők tulajdonságait, karakterjegyeit, ezáltal viselőjében is erősítve azokat.

DADO wedding showroom xmas pop up19png

A tavalyi nagysikerű HOPE - Remény kollekció ásvány karkötőiből is rengeteg variációval készültem a POP-UPra, hogy mindenki megtalálhassa azt a változatot, ami "felvértezi" őt erővel a 2022-es évre. Még a mamám is választott belőle magának! :)

DADO wedding showroom xmas pop up20png

Csodaszép ajándékkártyákkal is készültem, többféle designból lehetett választani a helyszínen.

DADO wedding showroom xmas pop up21png

A POP-UP vendégei húzhattak elsőkként a legújabb DADO csodatermékből, a MYTHOS női inspirációs kártyacsomagból. A 31 db MYTHOS csodakártya a 12 csillagjegyhez kapcsolódó, különböző karakterű 12 görög istennőtől tartalmaz inspiráló üzenetet a mai nők számára. A kártyák segítenek felfedezni a bennünk rejlő modern istennőt, utat mutatnak, abban, hogyan tudjuk megélni nőiségünket a rohanó világunkban és egy teljesebb, boldogabb élet megteremtésére inspirálnak. 
DADO wedding showroom xmas pop up17png
A kártyacsomagban rejlő MYTHOS bookban megkereshetjük, melyik görög istennő üzen Nekünk a lapon! Megismerhetjük az istennő tulajdonságait, meríthetünk erejéből a hétköznapokra! Majde elmélyülhetünk az istennő Nekünk szóló "égi üzenetének" tartalmában a kiskönyben lévő részletes leírásnak köszönhetően. 

A kártyacsomag 31 db kártyát tartalmaz és egy kis bookot, amely az istennők üzeneteinek megértését segíti, azok kifejtését rejti!
DADO wedding showroom xmas pop up18png

DADO wedding showroom xmas pop up15png

A fonalruhák mellett a macrame csodasarukra is helyszíni kedvezménnyel készültünk. Ezeket a termékeket csodaszép ajándékkártyán lehetett a POP-UPon, illetve lehet a POP-UP után is ajándékozni az ünnepekre.

DADO wedding showroom xmas pop up14png

DADO wedding showroom xmas pop up10png

DADO wedding showroom xmas pop up16png

A LÓGÓ gyurmaékszerek alkotójának STONE kollekciós medáljaiból különleges limitált nyakláncokat is alkottam. A LÓGÓ gyurmamedál álomszép macrame láncot kapott és társítottam egy macramezott ásvány nyaklánccal. A duplaláncok igazán különleges darabok, amelyek szintén a MYTHOS kollekció ünnepi újdonságaiként voltak jelen a pop-upon.

DADO wedding showroom xmas pop up11png

A natúr és aranyszálas, üveggyöngyökkel díszített #bridal darabok mellett a MYTHOS színes fonalruhái is megtekinthetőek, próbálhatóak voltak a 3 nap alatt.

DADO wedding showroom xmas pop up13png

Természetesen nem is lett volna kerek a történet, ha nincs velem a POP-UPon a MYTHOS kollekció illata, amelyet a Greenway alkotott meg hazai műhelyükben a kollekció debütálására, kora tavasszal. Az egész teret körbelengte a MYTHOS gyertyák és tér illatsprayk csodálatos illatfelhője. Az isteni neroli tényleg mindenkit elvarázsolt!
DADO wedding showroom xmas pop up12png
A szójagyertyákat limitált DADO boxokban haza is vihették a vendégek.

DADO wedding showroom xmas pop up9png
DADO wedding showroom xmas pop up8png
DADO wedding showroom xmas pop up6png

A HOPE kollekció ásványékszerei mellett  készültem a vendégeknek néhány ásvánnyal macramezott fali dísszel is. Ezek a csodák elhozzák otthonunkba az ásványok pozitív energiáit. Minden ásványdíszhez csodaszép ásványleírás is jár ajándékba.

DADO wedding showroom xmas pop up7png

DADO wedding showroom xmas pop up3png

Virágtartókból sem volt hiány a POP-UP-on! A HILLTOP-nak tavasszal alkotott különleges függő virágtartókból is újraalkottam egyet-egyet, illetve a nagy kedvenc a DADO és CZIRIBU fúziós termékből is készültünk több box-szal. A CZIRIBU fonaltároló tökéletesen passzol a DADO csoda virágtartóba, amelyet megtölthetünk például a konyhában ünnepi süteményekkel is. Én otthon a műhelyemben a mécseseket tárolom benne.

DADO wedding showroom xmas pop up4png

Rendelések személyes átvétele is zajlott a POP-UP napokon! A karácsonyfa alá fog kerülni például ez a csoda! Hálás vagyok, hogy újra elkészíthettem ezt a különlegességet, az egymásba fonódó családfákat, melyet először idén nyáron alkottam meg Dóri és Dani esküvőjére, szüleiknek, szülőköszöntő ajándékként. 
diszpng

DADO wedding showroom xmas pop up5png

Aki eljött, átlapozhatta az első nagy DADO Wedding Bookot is, amely tartalmazza az összes eddigi styled shoot anyagát. Legyen szó akár kollekciós fotózásról, akár wedding styled shootról.És elhoztam a MYTHOS #bridal kollekció első ruhaterveit is... :)

DADO wedding showroom xmas pop up2pngDADO wedding showroom xmas pop up1png
Ez a 3 nap nagyon fontos volt számomra, hisz az egész éves műhelymunka után leírhatatlanul jó érzés volt találkozni Veletek, minőségi időt együtt tölteni, beszélgetni, mesélni, meghallgatni Titeket. Csodás élmény volt és nagyon nagyon hálás vagyok azoknak, akik ellátogattak az eseményre, igazán boldog napok voltak ezek számomra!
Mivel rengeteg munka előzte meg ezt a 3 napot, így nem tudom ígérni, hogy sűrűn lesz hasonló; de az biztos, hogy nem ez volt az utolsó ilyen alkalom!

Köszönet a helyszínért a Wedding Showroomnak
köszönet a fotókért Karczag Daninak
köszönet a film és zenevetítéshez kapott screenért a Wellwednek
köszönet Panni Cakenek a csodás süteményekért
köszönet a Hungarianak a pezsgőkért
köszönet Mesinek a 3 napos segítségéért
köszönet mindenkinek, aki eljött!!!!!

Dalmi