HILLTOP X DADO wedding dekorcsomagok

2021 januárjában érkezett a megtisztelő kérés a HILLTOP Borbirtoktól, hogy különleges wedding dekorcsomagokat alkossak az álomszép neszmélyi rendezvényhelyszínre. A munka során legfőbb célom az volt, hogy a Hilltop exkluzivitásához és a DADO-hoz méltó különlegességeket alkossak és hogy az általam készített darabok tükrözzék a borbirtok - minden téren - minőségi szolgáltatását. A macrame dekorelemek több ezer csomót rejtenek, Marossy Judit képei pedig magukért beszélnek... Millió hála a felkérésért és a közös munkáért, mely a covid idején különösen sokat jelentett számomra! 

2png

A főasztal fölé extrém DADO macrame virágtartókat lógattunk fel halványrózsaszín selyemszalagok segítségével és gyönyörű selyemvirágokkal töltöttük meg azokat.

2png

A főasztal székei letisztult, könnyedén felkötözhető macrame dekorokat kaptak, melyek közül kettő - amely a párnak készült - hegyikristály ásványt is rejtett. A hegyikristály szimbolizálja az esküvőn és a közös jövőt illetően a tiszta energiákat.

3png

Minden egyes virágtartóra egy teljes 8 órás munkanapot szántam. Ettől lett a végeredmény részletgazdag és igazán magával ragadó.

4png

Személyes kedvencem a jobb szélső virágtartó!!! Egyébként ezeket az exkluzív csodákat megrendelhetitek magatuknak otthonotokba a webshopomból is! Extra különleges mintázatuk miatt akár egyetlen darab is fantasztikusan feldobja a szobát / verandát.

5png

Álomszép részletek és csodás összkép... szerelem volt a munka minden perce!

6png

A dekorelemekkel készített styled shoot, avagy így mutatnak kültéren a virágtartók és a DADO spirális macrame hinta.

7png

8png

A második dekorcsomagba egy nagy macrame dekort is alkottam. Ezt az óriásdekort a megrendelő kérésére féloldalasra terveztük, ezáltal jobban felsejlik mögötte a csodálatos neszmélyi táj. Az extrém méretű dekor titkos hegyikristályt is rejtett, mely lágyan megcsillan majd a napfényes esküvőkön.

9png

10png

A hosszú macramezott fényfüzér asztaldekorként is csodás, de eredetileg a Hilltop hordóira készült.

11png

12png

Ezeket a dekorelemeket szintén megmutattuk a borbirtok kültéri környezetében. Egyszerűen felejthetetlen számomra az a naplemente, ami minket ért a fotózás során.

13png

14png

Elképesztő hálás vagyok azért, hogy ez a munka rámtalált és hogy a Hilltop bizalmat szavazott kezeimnek. Köszönöm!!!


Ha pedig beleszerettetek ezekbe a csodadarabokba és szeretnétek egyedi esküvői dekorelemeket terveztetni, forduljatok hozzám bizalommal és találkozzunk személyesen az exkluzív Wedding Showroomunkban!

Ölelés, 
 D