GAIA - #EARTH collection

A GAIA kollekció ötlete augusztusban született meg. Bár magához a kollekcióhoz folyamatosan készültek termékek a nyár alatt, úgy mint például a spirális kötélhinta vagy az újrahasznosított, festett üvegek! Hogy miről is szól pontosan a koncepció és milyen missziókat, exkluzív termékeket rejt... erről mesélek most kicsit nektek bővebben.

GAIA a termékenység és a FÖLD istennője, szimbóluma. A természet védelmezője, a fenntartható élet hírnöke. Számomra a "környezet", mint egyéni, általunk megteremtett otthoni környezetünk szimbóluma is, vagy a teremtésé, legyen szó akár kapcsolatteremtésről vagy  akár egy termék megteremtéséről... és az Anyaság szimbóluma... A GAIA egyetlen névben rejti a kollekció misszióit, utal a színpalettára, az anyaghasználatra, egy új termékcsoportra, a termékek jellegére.

14png

A GAIA-ban rejlő missziók:

  •  EARTH&HOME - Idén úgy alakult, hogy több időt kellett a saját otthonainkban eltöltenünk, mint eddig bármelyik másik évben. A jövő kiszámíthatatlan, az új termékek pedig elsősorban azért készültek, hogy megszerettessem veletek az otthon töltendő pillanatokat és hogy az olyan csodáknak köszönhetően, mint akár a spirális hinta, elfeledtessem veletek a koronavírus okozta problémákat vagy bármilyen gondjaitokat. Mindezt környezetbarát anyagokból alkotott vagy újrahasznosítással alkotott termékeken keresztül, melyek nem a szezonalitásra fókuszálnak. A cél, az olyan örök home decor darabok és kiegészítők megteremtése, melyek az anyag és színhasználatot, valamint a funkcionalitásukat tekintve a lehető legjobban kihasználhatóak és akár az év minden hónapjában megállják helyüket.
15png
  • CONNECTION - A vírus óta célom, hogy a havi megrendeléseimből lehetőségemhez mérten magam is támogassak hazai alkotókat. A GAIA kollekcióban többféleképpen is fókuszálok erre: a CZIRIBU márkával létrehoztunk egy fúziós alkotást. Legújabb virágtartóimhoz Czirbuly Emese, a Cziribu designere készített növénykaspót vagy tárolót, melyet kiegészítőként megrendelhettek a makramékhoz.
    A termékeimet a Greenway-től vásárolt illatpermettel illatosítom, hogy még több szeretet érkezzen hozzátok a csodacsomagokkal együtt! Ezen felül havonta igyekszem egy-egy alkotót vásárlással/ rendeléssel vagy fotóval, online tartalommal támogatni. Az eddig támogatottak listája: Chez Dodo, CZIRIBU, Greenway, Durca, Kemény Gabriella, KippKopp design, Compagnie PalFrenak és nagyon sokan tervben vannak még, remélem, hogy lesz lehetőségem illetve veletek együtt lehetőségünk támogatni többeket. Ezért is köszönöm a megrendeléseiteket!
16png
  • CREATION - Új termékek és új technikák is megjelennek a palettán. A kollekcióba olyan új kuriózumok is készültek, mint a makramézott ruha vagy a spirális hinta, melyek elkészítésére még nem volt példa a márka életében. A legújabb kedvenc termék, amellyel a cél a kreatív újrahasznosítás: az üres üvegek újrahasznosítása speciális eljárással és speciális festéssel. Egész nyáron teszteltünk, kísérleteztünk, míg nem sikerült megalkotni úgy az üvegeket, hogy azokról a festék ne peregjen le, a fedés tökéletes legyen és végeredményképp: álomszép matt, kerámia hatású, új csodavázákat, mécsestartókat kaptunk. Ezeket megmakramézva pedig a lélegzetünk is eláll a látványtól...
18png
  • MOTHERHOOD - GAIA a görög mitológiában a termékenység szimbóluma is. A kollekció azért is kapta ezt a nevet, mert az édesanyákat is szerettem volna meglepni olyan termékekkel, amelyekkel kedvességet csempészhetek számukra a baba-mama pillanatokba. Kifejezetten baba-mama fotózáshoz ajánlott és bérelhető makramé fotófal/fotó dekorcsomag is szerepel a kollekcióban!
19png

Mit jelent még a GAIA?

 - FÖLD tónusokat
- Környezetbarát alapanyagokat
100% prémium újrahasznosított pamutból előállított fonalakat és köteleket
100% természetes pamutköteleket
Pólók újrahasznosításából, azok felszabdalásából gombolyított természetes pamutfonalat
Vékony és vastag kenderkötelet
Raffiát, azaz 100% vegán farost fonalat
Fa alapanyagokat, hintalapot, virágtartó karikákat, gyöngyöket
Ásványokat és természetes képződményekből alakított kő gyöngyöket, kókusz szemeket
- Fókuszban az újrahasznosítás
Gondolva itt az üvegek újrahasznosítására, valamint a fonalhulladékból készülő termékekre, mint például a baba-mama termékek közt található naturális szivárvány.
- Hosszútávú kollekció
A GAIA kollekció az anyag és színhasználatot, valamint a termékek funkcionalitását tekintve a lehető legjobban kihasználhatóak és akár az év minden hónapjában megállják helyüket. A cél a kevesebb, de tudatosabb választás és vásárlás felé terelés. A kollekció továbbá folyamatosan bővíthető kollekcióként lett tervezve, így már szeptembert követően októberben is érkeztek új termékek a kollekcióba.
20png

Karácsonyi ajándékcsomagok is felbukkannak a GAIA-ban!

A tavalyi DADO XMAS BOXok után, mely bekerült a welovebudapest ünnepi ajándékajánlójába is, idén itt vannak az új DADO CSODACSOMAGOK!
Kezdetnek 3-féle csodacsomagot alkottam meg a szeptemberben megjelent kollekcióba:
- egy szépséges home decor csomagot, amely áll egy virágtartóból és egy gyönyörű makramézott, festett, újrahasznosított üvegből
- egy kiegészítő csomagot, amely állhat egy kulcstartóból egy karkötőből és egy fülbevalóból, vagy egy kulcstartóból és két fülbevalóból
- és egy babaváró csomagot, amely rejt egy rágókát, egy cumicsipeszt és egy mini virágtartót is.

17png
Az ünnepeket tekintve fontos tudnotok, hogy ahogy telnek a napok és növekednek a rendelések, fogy a munkanapjaim száma karácsonyig, így könnyen előfordulhat, hogy decemberben már nem fogok tudni rendelést vállalni. Van lehetőség csatlakozni ezért a korai karácsonyi ajándéklistások köréhez, akik közt szeptemberben 1 db 15.000 Ft értékű csomagot sorsoltam ki, októberben 1 db 10.000 Ft értékű csomag fog gazdára találni, novemberben pedig 1 db 5000 Ft értékű csomag. Ajándéklistátokat az info@dadoswonders.com címre tudjátok elküldeni!


Végül valójában, ami mindenképpen elmondható a GAIA kollekcióról, hogy több, mint egy őszi/téli kollekció... :)
A kollekció csodáit itt tudjátok megtekinteni és megrendelni:
http://dadoswonders.com/collections/gaia

A kollekció fotóiért köszönet:
Szatai Juditnak

Borosüveg dekor fotók:
Mádai Vivien

Kismama modell:
Szabó Sára Viola