DADO tipp: így akaszd fel otthon macrame virágtartóidat!

Mi a helyzet a virágtartókkal? Szépek-szépek... De sokszor megkérdőjeleződik, hogyan lehet
felakasztani őket egyáltalán és hova? Most erre hoztam Nektek egy kis inspiráció gyűjteményt, hogy ezáltal segítséget nyújtsak és soooook soooook gyönyörű DADO macrame virágtartó készülhessen, mert ez az egyik kedvenc termékem! (Annak ellenére, hogy az online kommunikáció élén leginkább a macrame divattermékek állnak) Mutatom, hogyan lógassátok fel őket a szobákban, a verandákon, erkélyeken!

1png
1. Lógassatok be a plafonról a térbe egy ágat, amit akár kirándulás közben gyűjtöttetek. Kötözzétek fel rá a virágtartókat áttetsző, erős damillal vagy egy szép szalaggal.

2. Falra applikálható háromszög panelbe / polctartó panelbe csavarjatok kampót, akasztót, így nem kell a plafonról belógatni a növényt, hanem bármilyen magasságba helyezhetitek az oldalfalakra. Ez megkönnyíti a növények locsolását!

3png

3. Lógassatok be egy vintage létrát a plafonról és kötözzétek fel rá a virágtartókat! (Én a virágtartók akasztó részénél át szoktam vezetni még egy fonalat, amivel szépen felkötözöm őket.)

4png

4. Polcrendszer aljához rögzített akasztórendszerről is be tudjátok lógatni növénykéiteket!

5. Akár egy "törölköző akasztó" felrögzítésével is segíthettek az ügyön. Szuper megoldás például konyhába is!

6. Csodásan mutat a belógatott fa, amelybe szintén kampók becsavarásával felakaszthatjátok a virágtartókat. 

5png

7. Használjátok ki a verandák GERENDÁIT!!!!!!
Ne feledkezzetek meg arról sem, ha télikertetek van, teraszotok vagy kis erkélyetek - ezt is színesíthetitek virágtartókkal! Főleg nyáron, amikor kiköltözik az ember az udvarra akár sütögetni, akár napozni, extra hangulatos tud lenni! Érdemes a gerendákba kampót csavarni és arról belógatni a virágtartókat, de én kampók nélkül is lazán átkötöztem itthon a gerendán az én macraméimat!

6png

8. A középső fotón szereplő "hálós" variációt is szeretettel ajánlom - így egyszerre több virágot is be tudtok lógatni a plafonról!

9. Bármilyen kabát fogas, ruha fogas, ruha állvány kihasználható a célra! Láss bele, légy kreatív!

10. 2 falat összekötő, azokhoz rögzített fém huzal - ez is egy szuper opció lehet, bár elég macerás a fúrások miatt, türelmet és időt igényel, hogy megfelelően ki tudjátok feszíteni a fém huzalt.

+1 tipp: sokan a függönykarnisról lógatják be a virágokat! 

7png

Néhány könnyedén beszerezhető kellék mindehhez:

Az IKEA-ban be tudtok szerezni lehajtható kampókat, ezeket is ajánlom a virágtartók
függesztéséhez! 
8png
Szerintem egy az alábbihoz hasonló fém akasztórendszer is tökéletesen megfelelhet arra a célra, hogy felakasszátok az édes kis növénykéiteket!
9png

És jöjjenek a legszebb DADO macrame virágtartók, amelyek multifunkcionálisak!
Rendelhetők a webshopból! Tudtok színpalettából választani a rendelés során, ha pedig egyedi színvariációt szeretnétek, írjatok bátran! Vannak virágtartó boxok is, ezek több csodavirágtartót rejtenek egyszerre vagy más csodás dekortermékemmel vannak kombinálva!

2png

Mit akassz fel bennük?
Kaspóban virágokat, Tálakban, üvegekben gyümölcsöket, cukorkákat, borosüvegek dugóit, fényfüzért, mécsest, DISZKÓGÖMBÖT...

3png
DADO virágtartó + CZIRIBU tároló
Ha otthoni kis műhelyetek van, ahol jól jön egy menő tároló, a GAIA XXL macrame virágtartómat ajánlom, amelyet CZIRIBU fonaltárolóval is meg tudtok rendelni - A csodaszép tárolóban pedig tarthattok cérnákat, apróbb kellékeket is!

4png
Egyedi DADO home dekor csomag? LEHETSÉGES!
Szeretnél egyedi - a te lakásodra szabott - DADO home dekor csomagot? Küldj nekem fotót a helyiségről, ahová DADO macramet szeretnél és összerakok neked egy egyedi ajánlatot, színpalettát!

5png
Túl nagy a belmagasság? Rövid a macrame?
Van egy bizonyos hossz, ami jól áll a virágtartóknak és aminél nem érdemes hosszabbat készíteni. Ez fejvakarást okozhat nagy belmagasság esetében, DE KÖNNYEDÉN MEGOLDHATÓ! Én itthon szalaggal hosszítom a virágtartóimat és lógatom be a kényelmes magasságig, vagy tökéletes megoldást nyújtanak erre az oldalfalra applikálható akasztók, polcok, fogasok is!

VAGY kérjetek extrém méretű óriás virágtartót! Imádnám készíteni! ;)

6png

DADO ajándékcsomagokban is tudtok rendelni csodás virágtartókat a webshopomból!

7png

Ha ezekután kedvet kaptál a virágtartókhoz, csekkold őket a webshopban és ne feledd - ha regisztrálsz a hírlevelemre - 20% kedvezményt is kapsz a vásárlásodból! TIPP: ne csak a planthangers menüpontban nézz szét a shopban, hanem a giftboxoknál, weddinggifteknél is! ;)

WEBSHOP: http://dadoswonders.com/store
HÍRLEVÉL REGISZTRÁCIÓ: https://landing.mailerlite.com/webforms/landing/r3v5n1


Ölelés,
  D


Inspirációs képek: PINTEREST
IKEA termékek fotóinak forrása: ikea.com