DADO • MYTHOS - Pongrácz Dóra, mint DADO modell

Pongrácz Dóri készített először interjút a MYTHOS kollekcióról;
ám akkor még ő sem sejtette, hogy hamarosan ő is DADO modell lesz
és modern macrame istennőt varázsolok belőle...
Jöjjön hát néhány csodás kép Dórival!Mai napig emlékszem a pillanatra, amikor Dórival összeismerkedtünk 2019-ben... Akkoriban a ZANI store-ban voltam bent heti egy napot fixen, hogy találkozhassak a rendelőimmel, érdeklődőkkel. Mikor besétált Dóri, egy szuperpozitív és kedves lányt láttam magam előtt. Mindenért lelkesedett, amit csak a boltban talált a hazai tervezőltől. Örülök, neki, hogy akkor épp ott voltam és így találkozhattunk!

pongracz dora dado modell macrame00001png
Dóri a neki készített PERSEPHONÉ istennő ihlette macrame felsőjében;
melyet egyedi kérésére OLYMPOS halványkék fonalból alkottam meg.

Azóta Dóri már több kollekció bemutatómon is jelen volt, ami különösen kedves a szívemnek. Mindig nagy öröm volt megpillantani ezeken a számomra fontos eseményeken. Ezenfelül pedig több macrame street fashion fotót is készítettünk már együtt Budapest utcáin. 

pongracz dora dado modell macrame00002png
Dóri az IRIS macrame bikiniben;
amelyben elmondása szerint úgy érezte magát, mintha ő maga lenne Donatella Versace...

Mikor legutóbb újra beköszöntött a covid, Dórival épp azt terveztük, hogy majd ellátogat hozzám a műhelybe és készül egy interjú. Aztán ez elmaradt, viszont helyette a "nyitást" követően már nem a műhelyben, hanem csodálatos a Wedding Showroomban találkoztunk, ahol Dórinak mutattam meg először a MYTHOS kollekció kisfilmjét, ruháit, egyedi Greenway illatkompozícióját és neki fedtem fel először a titkos részleteket.

pongracz dora dado modell macrame00003png
Dóri a HESTIA macrame kisruhában és a HERA macrame fülbevalóban

Nem telt el sok idő a találkozásunk után, amikor Dóri azt mondta: olyan szívesen lennék egyszer én is DADO modell. Kaphat ennél nagyobb bókot egy márka? Én úgy érzem, hogy nem. Főleg, hogy Dóri nagy divatrajongó, rendkívül naprakész a legnagyobb divatmárkák, nevek kollekcióit illetően is, évek óta divatblogot vezet és ma már a Glamour magazinnak ír cikkeket. Így még megtisztelőbb volt számomra, amit mondott nekem. Ez pedig hozta is magával az ötletet: miért is ne váltsuk valóra Dóri vágyát? Ezért az egyedi kérése alapján halványkék OLYMPOS fonalból készített PERSEPHONÉ macrame topját egy mini fotózással egybekötve adtam át neki. Ezeket a fotókat látjátok most.

dora dado macramepng

Köszönöm Dóri a rendelést és hogy évek óta a márkám mellett vagy!
Ölelés,
 Dalmi


Fotók: Szatai Judit
Fülbevaló: Vadász Virág - Lógó Jewellery