DADO bridal shoot a Francia Riviérán

Tengerparti esküvő HERA macrame ruhában a Francia Riviérán? Oh IGEN!!! Baksa Bernadett a Detti's Events megálmodója és az általa összehozott kis csapat csodás inspirációs fotósorozatot készített nekünk egy napsütéses októberi - mondom októberi :D - napon. Csajok, ha szeretnétek istennőként a Riviérán esküdni keressétek Dettit! És ne felejtsétek el, hogy a macrame ruhát pedig igen könnyedén tudjátok szállítani a repülőn! ;)

1png

Detti egyébként évek óta kint él férjével, Augusttel; akivel egyszerűen zseniális párost alkotnak! Kereshetitek őket gourmet programokkal kapcsolatosan is, de Detti esküvőket, lánybúcsúkat vagy eljegyzési mini eventeket is lazán leszervez Nektek a Riviérán! Tündéri csajszi, kedves, mindig vidám és tele van élettel, a hozzáállásával csakis tökéletes lehet minden!

2png

A minimalista vonalvezetésű HERA macrame ruha tökéletes választás egy Detti által szervezett tengerparti esküvőre. Ha úgy érzed, neked túl sok az üveggyöngy díszítés és "a kevesebb néha több" elvén erre a ruhára szavazol, nem fogod megbánni!

3png

A ruha nagy előnye, hogy könnyedén ki tudod magaddal szállítani a repülőn, ugyanis egy szép hordozható DADO tasakban is elfér. Még egy pozitívuma, hogy lehetetlen meggyűrni (mindent megtettem már ennek érdekében - de még nem jártam sikerrel)! 

4png

A ruhához ajándékba járó szilárd mosószappannal könnyedén ki tudod dörgölni a fonalakból a
legmakacsabb foltokat is! És az esküvőd után is tudod viselni majd, koktélpartin, nyaraláson, randevúkon vagy fesztiválon, nem kell a szekrényben lógva szomorkodnia!

5png

A vendégsereg ámulni fog, ha bárki megtáncoltat a ruhádban; a fonalak csakúgy repülnek majd és segítenek "felszabadítani" a nagy napon, ami valljuk be jól jön az elvárások közepette. Ha feszengésmentes pillanatokra vágysz, akkor HERA A TE RUHÁD! Repülj vele!

6png

Egyszómintszát: ha érzed a vibe-ot, válaszd ezt a macrame csodaruhát és menj férjez igazi istennőként! Vidd magaddal azt az érzést az új életszakaszotokba és a jövőbeli közös napjaitokba, amit ez a ruha nyújt majd Neked!


Próbálni és személyesen egyeztetni az exkluzív Wedding Showroomunkban tudunk!
Kérlek, ehhez egyeztess velem időpontot: 
info@dadoswonders.com
+36703735015

Wedding Showroom
1136 Bp Raoul Wallenberg u 5.