Az I. BRIDAL FASHION SHOW • DADO divatbemutatójának macrame szettjei

A DADO márka történetében sor került az első divatbemutatóra
méghozzá a kis csapatunk, a
Wedding Showroom által szervetett első
Bridal Fashion Show-n. 
Ennek az eseménynek köszönhetően épp kipipálhattam egy bakancslistás vágyamat: elkészítettem az első bridal kollekciómat, amely a 2021-es nyári MYTHOS kollekció esküvői kiadása lett. A menyasszonyi macrame darabokat szintén a görög istennők ihlették!

1png

A bemutató során a macrame újdonságokat a Sweetheart Couture minimalista és urbanista menyasszonyi darabjaival kombináltam; kiegészítőképp a NALINI ásvány ékszereit láthatjátok a fotókon, valamint Vadász Virág LÓGÓ polymer clay fülbevalóit.

2png

Az első DADO divatbemutató 6 szettből állt, amely a nyári kollekció továbbgondolt variánsait rejtette. A HERA ruhát aranyszínű üveggyöngyökkel díszítettem, ATHENA top egy sokkal kidolgozottabb mintázattal, fényre csillanó light rose üveggyöngyökkel készült el. NIKÉ palástom a vállrészen és a nyaki díszítésnél bézs üveggyöngyöket kapott, valamint hátul csodaszárnyat idéző, hosszan lelógó, repülő fonalakat.

3png

Az APHRODITÉ szoknya extra lógó szálai minden egyes lépésnél ringatóztak. A GAIA macrame ruhámat változtatás nélkül vittem a színpadra és a bemutató legutolsó csodája egy új különlegesség volt: a DEMETER macrame boleró, amely elegáns, nőies és extravagáns egyszerre.

4png

Fantasztikus érzés volt a csapattal együtt megélni a bemutatót, a backstageben egymást támogatva dolgozni azon, hogy minden a lehető legcsodásabban sikerüljön az este folyamán.
Bízunk benne, hogy a vendégek legalább annyira élvezték a látványt, mint mi a különlegességeken végzett munka minden egyes percét!

5png

A vendégeimnek egy különleges ajándékkal is kedveskedtem,
méghozzá a MYTHOS kollekció illatpermetéből kaptak egy mini illatmintát. Ez az az illat, ami minden egyes nap körbelengi a műhelyemet munka közben és ami pozitív energiával lát el a feladatokhoz, köszönet érte a csodás Greenway csapatnak!
A brosúrán lévő QR-kód az instagram oldalon lévő DADO MYTHOS kisfilmre navigált.A ruhák rendelhetők, próbálhatók a csodás, exkluzív Wedding Showroomunkban, előzetes időpont egyeztetés szükséges!