A WHITE KOLLEKCIÓ MAKRAMÉ KIEGÉSZÍTŐI

Iszonyatosan elfáradtam az elmúlt napok hajrázásában, de boldog fáradtság ez. A Lindamelinda márka WHITE kollekciójának premier eventje előtti napot konkrétan a széken állva töltöttem, az utolsó simításokkal foglalkoztam az új fotófalon, ami előtt tegnap Gabi a WHITE kollekcióhoz írt versét felolvasta. Annyira boldog voltam, hogy Gabi az én munkám előtt olvassa fel az ő sorait...
Akkor éreztem igazán, minden egyes csomó megérte. És ez volt az érzésem az egész estével, együttműködéssel kapcsolatosan!

De most jöjjön az én titkom a WHITE kollekció makramé kiegészítőivel kapcsolatosan...
1.: A fehér kiegészítőkre varrt meglepetés
Linda nem véletlenül választotta a fehér színt és nevet a kollekcióhoz. Számára a tisztaságot, a lelki erőt, az anyaságot szimbolizálja. Mikor felkért az együttműködésre, ezen gondolatait olvasva rögtön asszociáltam is arra az apróságra, amit rávarrtam a hófehér makramé kiegészítőkre... Ez pedig nem más, mint a hegyikristály.
A hegyikristály a tisztaság jelképe, erőt ad viselőjének, és pontosan olyan jelentéssel bír, ahogyan Linda a fehér színről gondolkodik. Nem mellesleg maga a csoda. A görögök úgy tartották, hogy az Alpok csúcsainak jéggé fagyott vizeiből keletkezett, ezért nevezték el kristallosnak, azaz jégnek. Az általam választott kristálygyöngyök roppantott hegyikristályok, ezért nem áttetsző, hanem apró hófehér törések keletkeztek bennük, amik megtörik a fényt. Önmagukban is csodálatosak, makramé kiegészítőimmel kombinálva pedig azt gondolom, maga a tökéletesség.
Szóval a hófehér kiegészítőkön megtaláljátok az apró csodakristályt. Mindegyikre egy-egy darabot varrtam fel. A bemutató termékekhez képest a megrendelt termékek mindegyikére kerül egy-egy hegyikristály!
2.: Dekortermékek a kiegészítők között?
Ja, igen... Szerettem volna valami újat és szokatlant csempészni a divatvilágba. Ezért arra gondoltam, hogy a munka során a makramé dekortermékekre is kiegészítőként tekintek. Azt vizualizáltam, hogy egy modell Linda ruhájában a virágtartómat tartja a kezében, vagy épp az újrahasznosított, megmakramézott borosüveget, amit vázaként használhattok... és hasonlók.
Egyébként a WHITE kollekció makramé minikollekciója tartalmaz 4-féle táskát, 4-féle fejdíszt, egy lábfejdíszt, egy bokadíszt, egy kardíszt, 2-féle virágtartót valamint 2-féle üvegdekort. Aranyszálas natúr valamint hófehér fonalból készültek, és bármelyikből kérhető a másik szín/anyag.
2.: A termékek neve
Ezentúl van még egy fontos apróság a kiegészítőkkel kapcsolatosan, amiről eddig még csak néhányan tudtak tegnap este óta. Ez pedig a termékek neve.
Az én márkám esetében nekem a vásárlóim, valamint néhány személy, akikkel az elmúlt időszakban együttműködtem jelentik mindazt, amit Lindának a fehér szín. A tisztaságot, mert tiszta szívből kaptam tőlük a pozitív visszajelzéseket, vagy tiszta szívvel dolgoztunk együtt. Nekem ők adják a lelki erőt nap, mint nap ahhoz, hogy a nehezebb pillanatokon átlendüljek, hogy mindig előre nézzek, és bátor legyek, merjek újítani, új dolgokat alkotni és az egészben magamat adni. Eleinte magamért csináltam a makramézást, csakmert szerettem magát a tevékenységet, de mostmár ÉRTETEK is csinálom, mert látom, hogy ti is szeretitek. És ezt köszönöm Nektek.
Azoknak a neveit, akikről a termékek el lettek nevezve, hamarosan felfedezhetitek - egyesével posztok formájában, valamint a weboldalon. De addig, maradjon meglepetés. Remélem, izgultok! :)
3.: A termékfotókról
A termékekről az elképesztően gyönyörű képeket Szatai Judit ( @maparizsminden ) készítette. Ez egy igen random fotózás volt, voltak némi bonyodalmak modell ügyben, végül modell nélkül Judittal ketten, mindösszesen fél óra alatt nevetgélve lezavartuk a fotózást. És szerintem a végeredmény zseniális lett. Helyszínnek a Szépművészeti Múzeumot választottam. Sokat járok arrafelé, magával ragad az épület struktúrája, az oszlopai, falai... csodálatosnak látom. Linda a munka során zseniális inspirációs képeket töltött fel, hófehér szobrokról, oszlopokról... amik azonnal megihlettek és láttam magam előtt, hogy én a Szépművészetinél szeretném majd a fotózást. Juditnak ezer köszönetem a fotósorozatért, és remélem, hogy ti is annyira szeretni fogjátok a munkánkat, mint én!
4.: Újrahasznosítás és természetesség
A kollekció összes terméke esetén prémium, újrahasznosított pamutból előállított fonalat használtam. Az üvegdekorok esetében csak és kizárólag újrahasznosított üveggel dolgoztam. És amennyiben tetszik a minta az adott üvegen, a megrendeléseteket is újrahasznosított üvegre fogom elkészíteni!
5.: +1 Meglepetés: új óriás makramé installáció
ÉÉÉs haa esetleg nem csomóztam volna eleget a kiegészítők alkotása során, jöjjön a kedves baráti gondolat a fejemben, hogy áh, csak készítsünk már egy új fotófalat. Úgyhogy sok száz méter fonalat szépen felszabdaltam és elkezdtem csomózni a nagy állványomon. Ne kérdezzétek hány csomót kötöttem. Lehet az több ezer is... Szóval ez előtt a fal előtt készíthettétek tegnap este a fotóitokat! (Egyébként ha van képetek róla és akár story-ban @macramewonders taggel feltöltitek, irtó boldog leszek!) Mostantól egyébként ez is bérelhető esküvőkre, rendezvényekre!

6.: Vásárlás és rendelés?
A Paula Store Budapestben még egy teljes hónapig megtekinthetitek élőben a bemutató darabokat. A termékek címkéjén szereplő nevet elküldve még a héten 15% kedvezményt kaphattok mindegyik termék árából és egyébként minden darab megrendelésre készül!
Miután feltöltöm őket a webshopba, akkor már néhány kattintással (wow) is meg tudjátok majd rendelni őket. De addig irány a Paula Store a 15% kedvezményért és a titokzatos terméknevekért. :)

VÉGÜL:
Azt gondolom, hogy egy csodás együttműködés és esemény részese lehettem. Igazán szerencsésnek érzem magamat ezért, és nagy-nagy köszönet mindenért Makk Melindának, a lindamelinda márka tervezőjének!
Köszönöm mindenkinek, aki tegnap eljött, és megtisztelt azzal, hogy megtekintette a munkánkat, nagyon jó volt veletek!

A képek és termékek érkeznek ide is és a social media oldalakra is.
Addig is néhány fotó Michael-től ( @theafrogentleman ) a tegnapi esténkről!

IMG_20190927_092129_819jpg

IMG_20190927_092139_494jpg

IMG_20190927_092120_986jpg